Omställningar

Känner ni av det här med klockan? Jag är pigg nu på kvällen, kan ju vara för att klockan bara är 22 "egentligen". Påverkas kanske mer än vad jag trodde. 

I övrigt är det en del omställningar som kommer ske framöver. Jag ska ju bli moster igen. Om sju dagar för att vara exakt. Om lillan behagar att komma ut då vill säga. Det blir en stor inställning för systers familj. Maja ska bli storasyster och man ska vänja sig vid att dom nu plötsligt är fyra. 

En annan omställning som kanske blir av till hösten är att jag blir student igen. Pratade med vår assistent idag och hon ska dra kopior på mina tjänstgöringsintyg. Mina betyg ska vidimeras och skickas in så allt är klart innan 15:e april. Att gå tillbaks till skola och utbildning var ju inte tanken precis nu när man snart fyller 28. Men för min egen skull och för min egen utveckling måste jag flytta på mig. Jag har tillräckligt mycket självförtroende och kan ärligt säga att jag är alldeles för bra för min arbetsplats. Sen tycker jag verkligen om det jag gör. Det gör jag verkligen. Men det känns som att det är dags nu. Det var dags för typ fyra år sen också men nu känns det som att jag är mer redo.

Har du funderat på vad du vill göra?