Framtiden är oviss...

...och jag vill ha svar! Därför fick jag den briljanta idén om att gå till en spågumma. Berättade för Bästisen och Memmelutten och dom tyckte det lät som en bra idé. Memmelutten ville till och med spå sig. För att få lite hopp. :) Vi vet väl båda två att våra härliga drömmän finns där och att vi faktiskt kommer att träffa dom. Men det vore väl trevligt att få en liten aning om när..?

I övrigt tar jag dagarna som dom kommer. Har inte skött skolan riktigt bra den här månaden, men det är väl ganska så förståeligt? :/ Vad gör en månad mer eller mindre? Det är ju något som skolan bara får ta och förstå.

Idag kommer mitt paket från H&M. Jag längtar till att få öppna det, men det blir inte levererat förrän klockan fem. Så jag får snällt vänta en timme till. Leopardlångklänning, kort klänning som blir schysst till sommaren + en blommig blus. Blir snygg till ljusa jeans och CONVERSE. Som jag längtar!!! Bara snön behagar att försvinna och vägarna blir torra, då åker dojjorna på! Får väl se om kläderna passar...

//P&K