I natt jag drömde

Blev något fel innan när jag skulle publicera ett inlägg, ett långt inlägg ska tilläggas, så jag gör en kort version av det nu istället. Nu när jag lugnat ner mig lite. ;) (Man blir sur när tekniken inte fungerar som den ska).
 

Hade svårt att somna igår, struntade i min relax-app och försökte somna ändå. Drömde en ledsam dröm och vaknade med tårar i ögonen.
 
Jag drömde om T. Han var i stan för min skull. Dock började det med att jag förklarade för honom vad jag kände, eller snarare inte kände. Han tog det bra och beslöt sig för att stanna helgen ut ändå. Vi skulle träffas allihop. Grilla, spela kubb och bara ha det trevligt. Väl vid tillställningen dyker Anna upp. En gammal barndomskompis till mig. Senare på kvällen sitter vi vid elden och har det trevligt. T & Anna verkar ha det extra trevligt och börjar hångla helt öppet. Jag blir förkrossad. Jag blir arg på både Anna och T och konfronterar T till slut. Han förstår ingenting. Jag hade förklarat för honom hur jag kände tidigare... Jag blir ledsen och går ensam därifrån.
 
Så nu har jag, återigen, googlat en massa. Den här gången på "drömtydning". Det finns hur många tolkningar på den här drömmen som helst. Man ska välja ut nyckelord i drömmen och försöka tyda utifrån det. Elden kan betyda att jag vill förstöra något eller att något nytt ska börja (likt en Fenix). "Otroheten" kan betyda att jag på sätt och vis är otrogen mot mig själv. Eller "kanske har du t.ex. övergivit din känsla, det som du på något sätt känner är rätt för dig, eller din kraft till förmån för någon annan människa. Kanske för att bli omtyckt och accepterad!?". 
Att anklaga någon i en dröm betyder att denne kommer att "vålla dig stor besvikelse i en hjärteangelägenhet". 
Anna (hur hon nu hamnade i min dröm?!) kan man nog se som min rival. Så som drömtydarna beskriver nyckelordet rival är följande: Detta är en oroande dröm som tyder på att allt inte är som det ska i ditt förhållande till din partner. Du drömmer om att du har en rival som hotar din lycka, och vare sig det stämmer med verkligheten eller ej, tyder det på att du önskar en förändring. I drömmen vill du denna rival allt ont, medan det kan förhålla sig så att du låter rivalen symbolisera dina egna avtagande känslor för någon". 
 

Tja, vad ska jag säga. Man kan tolka, tyda, vrida och vända på det hur man vill. Vet inte om jag blev mycket klokare av att försöka. Drömmar är lite otäcka tycker jag, speciellt när man vaknar och är ledsen. Hoppas att jag drömmer om något mycket trevligare i natt.
Sweet dreams! ;)