Skithelg!

Usch. Vilket slut på veckan.

Torsdag.
Magen började bubbla på morgonen. Ska tillägga att jag befann mig på jobbet när detta hände. Bubblandet släppte inte. Drack en massa vatten, försökte äta, ligga och vila, inget hjälpte. Ringde Emski och hon körde hem mig. Gick och la mig med en gång. Frossa, het som en kamin, om vartannat. Fyfasen! Syster Å kom in och sa att jag skulle stoppa fingrarna i halsen. Sagt och gjort. Kaskadspya. Kändes bättre, dock inte bra. Sov från klockan fyra till halv nio. Drack vatten. Somnade om.

Fredag.
Ont i njurarna. Eller det kändes som att det gjorde ont i njurarna. Ni vet, känslan när man har hållt sig så länge och sen går och kissar. Sen gör det ont för att man har hållt sig. Så kändes det hela dan. Fortfarande bubblig i magen, feber. Magsjuka, jajjemen! Ingen mer spya dock. Fredagen tillbringades i sängen med lite godis. Middag? 2 kokta potatisar. :/

Lördag.
Mådde mycket bättre! Sov bra, fortfarande lite ont i magen, typ magkatarr. Antagligen för att man spänt sig av smärta och ont för att man kräkts så våldsamt två dagar tidigare. Usch. Tog mig upp ur sängen och duschade. Aldrig har väl en dusch känts så rätt! :) Tillbringade kvällen med Bästis, såg två filmer och sen var det läggdags.

Och idag är det söndag. Äntligen ett slut på den här skithelgen. Har plockat ur diskmaskinen, strukit tvätt åt Syster Å, kollat på "Step Up 3", duschat (man kan aldrig duscha för ofta), och snyggat till mig rent allmänt. Har bäddat rent i sängen också. Passade på att vädra ur bacillerna ur täcket och kuddarna också. Så nu kanske det känns lite fräscht när man går och lägger sig ikväll. Så nu väntar jag på att Syster Å och familjen ska komma hem. Det vankas mamma/pappa-mat då. Ser fram emot nästa helg.

//P&K