Kärlekspar

Dom senaste dagarna, ja sen senaste inlägget iallafall, har jag inte hunnit med kärleken. Jag har haft huvudet nedgrävt bland skolböckerna. Men ikväll såg jag till att bli färdig, det blev "bara" ett arbete på 20 sidor. Heja mig!

Fast jag har ju ändå funderat lite, sådär på väg hem från jobbet, på bussen och när jag pausat från pluggandet.
Jag har tänkt på kärlekspar. Såna syns mer och mer, eller är det bara jag som tänker på det och ser det tydligare? Nu när det är lite halvt om halvt höst & vinter så ser man par som kramas och pussas när det är lite kyligt ute. Själv står man med händerna i fickorna och hoppas att arslet inte ska ramla av när kylan biter till.
 Såg ett sånt där "äckligt" tonårspar häromdagen. (Usch vad man låter gammal när man refererar till "ungdomar" och "tonåringar", precis som att man själv inte var en för några år sen). Men iallafall, dom stod och grovhånglade på Juneporten. Dum som man är, så står man och glor. Borde vänt blicken åt annat håll, men det gick inte sluta titta. Dom kunde skaffat ett rum, jag hade kunnat ge dom pengar för att ta in på vandrarhemmet! Små pojkar och flickor ska pussas, inte släta av varandra offentligt! Det kanske är avundsjuka?! :)

Sen finns det bra kärlekspar. Prinsen & Prinsessan är ett sånt par. Dom har det så där underbart bra med fin lägenhet, goda middagar med vin och en lite kissemiss att ta hand om. Sen har vi ju Polisen & Bästisen. Dom får ju aldrig göra slut! Då skulle helvetet frysa till is och människosläktet skulle dö ut. Dom ska vara ihop för evigt, det vore så konstigt annars. Sen har vi E1 & E2. Dom har ju varit nykära sen dom träffades, alltid gulligull och pruttesnutt och fillidutt. Hur orkar dom?! :) Så var det ju bara det att man själv ville räkna in sig i den där kategorin med bra kärlekspar. Får ta tag i det där efter årskiftet, göra en stadig plan och följa den. Haha, eller inte. Kärleken är oberäknelig. HAN kan ju stå runt hörnet, HAN kan ju sitta på bussen jag ska med till jobbet, HAN kan ju vara befinna sig på festen på lördag... Man vet aldrig, det är ju det som är så spännande!

//P & K