Happy Pancake

Jaha, då kanske man skulle ge HP en liten recension och uppdatera de nyfikna (läs:Emelie). :)
 
Själva sidan är ju bättre än dom jag haft konton på innan. (Exempelvis SprayDate).
Mail & flirtar är ju gratis och man får skicka hur många som man nu vill skicka. Har för mig att SD (SprayDate inte Sverigedemokraterna) hade en gräns på 10 meddelanden per dag.
 
På HP verkar "samma" killar florera nästan varje dag. Kanske ska utöka min sökning något för att få större utbud. Än så länge har inte Mr. Right mailat/flirtat eller besökt mig. Har fått några mail av trevliga killar. Dom som har flirtat med mig bor så långt härifrån. (Och det var ju det jag ville undvika). Men jag har varit trevlig och svarat på ALLA mail även om jag inte känt att pirrat i bäret på en gång. Haha. 
Första killen som mailade mig var, iallafall på bilderna, väldigt snygg. Men han var ju ett spån när det gällde att maila. "Vad gör du?" Och så svarade jag lite trevligt och ställde följdfrågor. Typ vad han jobbar med osv. "CNC-operatör". Inget "Vad jobbar du själv med?" etc. Så honom la jag ner rätt kvickt.
 
Sidan känns faktiskt väldigt seriös. Jag har inte fått några "Vill-du-knulla-mail?!" eller liknande. Så det känns bra. Nästa steg blir alltså att utöka min sökning samt fixa in lite bilder i mitt fotoalbum. Killarna vill se mer än profilbilden och det kan man ju unna dom. ;)
 
Så nu vet ni nyfikna, eller Emelie. 
 
Puss och godnatt