Denna underbara dag...

...som började så bra, slutade i att vara en j*vla bajsdag! :/

"Började" på jobbet på nytt idag. Går på ett RIKTIGT schema, visst är det ett vikariat, men jag vet ju vad jag gör dom kommande månaderna och det känns riktigt skönt. Så jag kan faktiskt boka upp mig.
Sen när jag kom hem började jag och Adina att planera årets pepparkaksbak. Gick till Willys och shoppade allt som behövdes, hämtade den godaste pepparkakan för dagen, det vill säga Elsa (hon var utklädd till pepparkaka till förskolans lussetåg). Sedan osade det pepparkakor och syskonbarnskärlek i köket hela eftermiddagen. Sen så käkade vi god middag & sen bar det av till Bästisen & Polisen. Där hade dom gjort det julfint och vi gosade framför tv:n tills det var dags att åka hem. Väl hemma blev allting till BAJS! Usch!

Mobilen min har lust att bara dö för mig. Så nu måste ögonstenen lämnas in, känns ju väldigt lönt eftersom mitt abonnemang går ut om tre månader. Vilket gräsligt I-landsproblem! Så nu försöker jag tänka positivt, lyssnar på Musikhjälpen och tänker på dom som faktiskt har det MYCKET värre. Nu ska jag bekämpa barnhandeln med min (modell äldre) mobil. FIGHT or DIE!

//P&K