"Fantomsaknad"

Du vet, man kan få "fantomsmärta" om man, exempelvis, amputerar ett ben... Då kan man känna att det kliar eller gör ont i benet som inte finns. Idag "fantomsaknade" jag Anna... Tänkte gå upp och ringa henne. Men det gick ju inte! Hon är FORTFARANDE i Finland. (Kommer hem på fredag dock, men det känns som att veckan kommer att gå väldigt långsamt). Vill ju berätta hur det var när 08:an var här ju.
Men som sagt.
Han kom, han såg, han åkte hem. :)
Det var en väldigt trevlig helg. Han är mysig, snäll, söt & trevlig. Rolig också, får icke förglömmas.
Skäms nästan lite. Mest för att helgen inte var så händelserik. Fredag kväll låg vi på soffan, drack vin, pratade och kollade film. Lördagen spenderades också på soffan. (Jag var nog lite bakis faktiskt). På kvällen firade vi bästaste Carro och hade sjukt kul på förfesten! Utgången var grym den också. Det bästa av allt var att 08:an kunde "sköta sig själv". Han och Mattias klickade riktigt bra och dom gjorde en krogrunda själva, tillsammans med Hedgren, innan vi möttes upp på Harrys. Igår var vi lite tidsoptimister och låg i sängen hela förmiddagen. Gick upp en och en halv timme innan han skulle ta Sthlmsbussen hem.
Söndagskvällen spenderades med Emma, Elin & Emelie. Kollade på "Friends with benefits" & premiären av BB. Vilka jävla idioter till deltagare! (Kommer nog fastna framför dumburken på kvällarna iallafall). Blir nog också lite BB-uppdateringar även i bloggen. Ska dock INTE köpa 24/7 i år. Inte värt det! ;P
Det var en riktigt mysig helg. Jag är riktigt stolt över mig själv. Att jag inte fegade ur. Det har jag nog mina underbara tjejer att tacka för. Ni är för goa!
Nu ska man bara boka in en Sthlmshelg framöver. ;)
Jobba snart. Uuuusch.
//K