KissKulas

Vet inte hur många gånger jag kissat idag! Måste vara personligt rekord! :)
Slutade klockan 12.30 idag. Bara för att jag kom till jobbet EN TIMME FÖR TIDIGT!! Hur lyckades jag med det? Som tur var försov sig Jenny, så jag hade lite att göra på morgonkvisten. Nu har jag ställt alarmet, precis som det ska vara... Väckning 06.00, för jag börjar 07.00 imorgon. Jag är 100% säker. (Ska kolla schemat för säkerhetens skull).
Efter jobbet kom Bästis & Polisen och hämtade mig. Så handlade vi på COOP. Sen blev det grillning för hela slanten! Bästis och jag smorde in oss med babyolja och hoppades på att solen skulle ta lite. Speciellt på benen. Det gjorde den! Så jag brände mig lite på ryggen (blev när vi käkade middag). Så ikväll har jag suttit med lite solfrossa på Hovslätts finaste altan. :) Kissandet hör nog ihop med allt jag druckit ikväll. Flera liter tror jag. Så jag skulle slippa huvudvärk och eventuellt solsting. Funkade, men kissig blev jag allt. Haha.
Imorgon blir det en kort dag på jobbet, sen ska jag ÄNTLIGEN träna. Indoor walking vid femtiden. Underbart! Skönt att man är frisk och sugen på att träna.
Ha en kanondag imon allihop!
//P&K