Ny medlem

Vet inte om jag ska skratta eller gråta, eller bara skämmas rentav.

Du vet, det finns en 10.000-metersklubb, det finns en klubb för alla möjliga crazy saker. Nu är jag medlem i en också... "Hångla-med-en-tant-på-krogen"-klubben???!!?

Tja... Hur hände detta?
Började förfesten hos Carro, hade trevligt, drack (som vanligt) för mycket vin. Gick till Harrys. Drack (som vanligt) fler öl än jag borde. Hade en "tant" efter mig på Harrys-golvet. Dansade väl lite med henne, sånt är ju kul?! Eller inte...?! Gick vidare till Sliver. "Tanten" dök upp igen & hon hade en äcklig kille efter sig. Så snäll som jag är frågar jag om hon behöver "hjälp" med att bli av med killen. Sådär som tjejer hjälper varandra om en kille inte vill försvinna... Man dansar iväg, går därifrån eller ger killen en lavett... Ja, du vet.
Får inget svar, hon lägger handen runt min midja, tar tag i min nacke och
K-Y-S-S-E-R MIG!?!? What the fudge liksom?! Jag skrattar och går därifrån, helt traumatiserad av händelsen... Visst, jag har haft min beskärda del av girl-on-girl-action sen tidigare, men aldrig trodde jag att en medelålders kvinna, som smakade gammal askkopp, skulle hångla upp mig???!!! Så nu kan man ju checka av det och säga "Been there done that"....

Inte nog med det. Emelie och jag fylleringde 08:an och Emelie sjöng en sång för honom. Han tyckte dock att det var ganska roligt. :)

Som straff för den ultimata fyllan, hade jag årets (än så länge) värsta bakfylla dagen efter. Huvudvärken vägrade släppa. Gick inte upp ur sängen förrän halv fem...på eftermiddagen. Det säger nog allt. Idag är jag piggare, men fortfarande riktigt slö. Nya tag imon. Tur att man jobbar kväll.

Puss på er!
Ps. Hångla inte med tanter, om du inte vill det själv vill säga. Ds